Технології направленої енергетичної дії у процесах зневоднення гомогенних та гетерогенних харчових систем
Вантажиться...
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проблема ефективного використання та раціональний підхід до розподілення ресурсів – вкрай актуальна проблема для людства. Відсутність системного підходу до дослідження енерготехнологічних проблем, досвіду у вирішенні завдань ефективного використання ресурсів можуть стати причиною економічної кризи у країні. У даній науковій роботі поставлено і вирішується завдання організації технологій направленої енергетичної дії (НЕД). Спрямоване, селективне підведення енергії до тих елементів сировини, які вимагають енергетичного впливу є інноваційним засобом організації процесів масоперенесення. Така
організація процесу дозволить зберегти термолабільні елементи сировини, які повинні мінімально піддаватися енергетичному впливу.
Опис
Технології направленої енергетичної дії у процесах зневоднення гомогенних та гетерогенних харчових систем / О. Г. Бурдо, І. В. Сиротюк, Ю. О. Левтринська, С. Г. Терзієв // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів VII Міжнар. наук.-техн. конф., Київ, 6–7 листоп. 2018 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2018. – С. 44–45.
Ключові слова
масоперенесення, направлена енергетична дія, функціональне харчування, зневоднення сировини