Обґрунтування вибору технології оброблення води на міні-підприємстві по випуску фасованих природних вод у м. Славута

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Кудряшова, Ю.Є. Обґрунтування вибору технології оброблення води на міні-підприємстві по випуску фасованих природних вод у м. Славута / Ю.Є. Кудряшова, Т.В. Стрікаленко // Вода в харчовій промисловості: зб. тез доп. VII Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен., асп. і студ., Одеса, 26- 27 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2016. – С. 95-97: рис.
Ключові слова
технології оброблення води, фасовані природні води
Бібліографічний опис