Перегляд за Автор "Кудряшова, Ю.Є."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБета-глюкан дріжджів як функціональний інгредієнт продуктів харчування(2015) Черно, Н.К.; Шапкіна, К.І.; Кудряшова, Ю.Є.Актуальною проблемою в сфері технологій продуктів спеціального призначення є розробка нових функціональних інгредієнтів, до яких, зокрема відносяться β-глюкан – біополімери, що володіють широким спектром біологічної активності, серед яких найбільш значущою є імуномодулююча.
- ДокументОбґрунтування вибору технології оброблення води на міні-підприємстві по випуску фасованих природних вод у м. Славута(2016) Кудряшова, Ю.Є.; Стрікаленко, Т.В.
- ДокументУдосконалення технології оброблення тари на новому міні-підприємстві по випуску фасованих природних вод в м. Славута(2016) Кудряшова, Ю.Є.Обґрунтовано удосконалення технології фасованої природної питної води «Джерела Славути» на новому міні-підприємстві шляхом застосування для оброблення тари інноваційної технології з використанням реагенту «Акватон-10» та класичної технології УФ-опромінення для знезараження корок.