Вплив активованої магнітним полем води на якісні показники свіжовіджатих соків

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Михайлова, К.А. Вплив активованої магнітним полем води на якісні показники свіжовіджатих соків / К.А. Михайлова, Л.М. Тележенко // Вода в харчовій промисловості: зб. тез доп. VII Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен., асп. і студ., Одеса, 26- 27 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – Одеса, 2016. – С. 64-66: табл. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
свіжовіджаті соки, активована вода, активована магнітним полем вода
Бібліографічний опис