34398 Спосіб виробництва харчового продукту на зерновій основі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2008
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб виробництва харчового продукту на зерновій основі, що передбачає підготовку зернового та овочевого компонентів, екструдування зернового компонента, а також змішування зернового і овочевого компонентів, який відрізняється тим, що овочевий компонент вводять в зерновий компонент у сирому вигляді перед екструдуванням. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що як овочевий компонент використовують подрібнені до розміру часток 0,5-2,0 мм коренеплоди топінамбура та/або селери, та/або моркви та/або зелень петрушки у кількості 20-30 мас. % кожного компонента. 3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що як зерновий компонент використовують очищені зерна кукурудзи або очищені та лущені зерна ячменю або вівса, або гречки. 4. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що зерновий компонент змішують з овочевим компонентом при співвідношенні (80-90):(10-20) мас. %, а отриману суміш витримують протягом 15-60 хв.
Опис
Пат. на корисну модель 34398 Україна, МПК (2006) A23L 1/164, A23L 1/48. Спосіб виробництва харчового продукту на зерновій основі / Єгорова А. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u200803052 ; заявл. 11.03.08 ; опубл. 11.08.08, Бюл. № 15.
Ключові слова
харчові продукти на зерновій основі, виробництво харчових продуктів
Бібліографічний опис