Використання біополімерів рослинної сировини в технології харчових продуктів із піленгасом
Вантажиться...
Дата
2015
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З метою розширення асортименту рибних продуктів досліджена можливість технологічної переробки піленгасу на виробництво пресервів, пастеризованих напівконсервів і кулінарних виробів, що мають все більший попит у споживача.
Опис
Манолі, Т.А. Використання біополімерів рослинної сировини в технології харчових продуктів із піленгасом / Т.А. Манолі, Т.І. Нікітчіна, Я.О. Барышева // Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доп. Міжнар. наук.-техн. конф., Тернопіль, 8-9 жовт. 2015 р. / Терноп. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. – Тернопіль, 2015. – С. 118-119: табл. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
піленгас, технологічна переробка, копчення, розширення асортименту, функціональні продукти