Вплив електромагнітної обробки на мікробіологічні показники зерна пшениці

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Станкевич Г. М. Вплив електромагнітної обробки на мікробіологічні показники зерна пшениці / Г. М. Станкевич, Ю. В. Ковра, А. В. Єгорова // Технології харчових продуктів і комбікормів – 2020 : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 22–25 верес. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2020. – С. 18-19 : рис. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
електромагнітна обробка, зерно пшениці, мікробіологічні показники зерна
Бібліографічний опис