Скринінг аутентичності продуктів рибного промислу із застосуванням ДНК-маркерів
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Пилипенко Л. М. Скринінг аутентичності продуктів рибного промислу із застосуванням ДНК-маркерів / Л. М. Пилипенко, А. О. Нікітчіна // Технології харчових продуктів і комбікормів – 2020 : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 22–25 верес. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2020. – С. 19-21. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
продукти рибного промислу, ДНК-маркери, скринінг аутентичності продуктів