Виноградні кісточки – джерело цінної рослинної олії
Вантажиться...
Дата
2018
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Олія з виноградних кісточок є повноцінним і корисним харчовим продуктом. У цій якості вона широко використовується в тих країнах, де добре розвинено виноробство. Розглянуто метод отримання виноградної олії, її склад та застосування в харчуванні.
Опис
Котляр, Є. Виноградні кісточки – джерело цінної рослинної олії / Є. Котляр, Л. Пилипенко, К. Здоренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті : матеріали 84-ї Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, Київ, 23–24 квіт. 2018 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2018. – Ч. 1. – С. 358, 435. – Бібліогр.: 1 назв.
Ключові слова
виноградні кісточки, рослинна олія, отримання виноградної олії, склад виноградної олії