Експертиза картопляних снеків методами оптичної мікроскопії, FTIR – спектроскопії та тонкошарової хроматографії

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Малинка О. В. Експертиза картопляних снеків методами оптичної мікроскопії, FTIR – спектроскопії та тонкошарової хроматографії / О. В. Малинка, А. Ю. Крижановська // Технології харчових продуктів і комбікормів – 2020 : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 22–25 верес. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2020. – С. 33-34 : табл., рис. – Бібліогр.: 6 назв.
Ключові слова
картопляні снеки, експертиза снеків, оптична мікроскопія, FTIR-спектроскопія, тонкошарова хроматографія
Бібліографічний опис