Дослідження впливу дріжджів з різними активаторами бродіння на аромат міцних алкогольних напоїв на основі фруктових дистилятів
Вантажиться...
Дата
2018
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження плодових матеріалів, виготовлених з абрикос сортів Мелітопольський ранній та пізній із застосуванням раси дріжджів Вітілевюр Еліксир (Франція); дистиляти, одержані прямою перегонкою виноматеріалів на лабораторній установці, та міцні напої на їх основі; комплексний активатор бродіння Актиферм 1, ферментний концентрат дріжджів з нерафінованою оливковою олією, які вносили в плодову м'язгу під час бродіння.
Опис
Детюк, О. Дослідження впливу дріжджів з різними активаторами бродіння на аромат міцних алкогольних напоїв на основі фруктових дистилятів / О. Детюк, І. Калмикова, М. Білько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84-ї Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, Київ, 23–24 квіт. 2018 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2018. – Ч. 1. – С. 258. – Бібліогр.: 1 назв.
Ключові слова
алкогольні напої, міцні напої, фруктові дистиляти, дріжджі Вітілевюр Еліксир, активатор бродіння Актиферм 1, ферментний концентрат дріжджів