«Smart-продукти»: досвід в організації виробництв та основні напрямки науково-дослідної роботи
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Кондратюк Н. В. «Smart-продукти»: досвід в організації виробництв та основні напрямки науково-дослідної роботи / Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова // Технології харчових продуктів і комбікормів – 2020 : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 22–25 верес. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2020. – С. 43-44.
Ключові слова
smart-продукти, науково-дослідна робота, smart-технології