Екологія закладів ресторанного господарства як запорука мінімізації ризиків небезпек

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Фесенко О. О. Екологія закладів ресторанного господарства як запорука мінімізації ризиків небезпек / О. О. Фесенко, В. М. Лисюк, З. М. Сахарова // Технології харчових продуктів і комбікормів – 2020 : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 22–25 верес. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2020. – С. 4-6. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
екологія закладів, заклади ресторанного господарства, ризики небезпек
Бібліографічний опис