Вплив протеїнів рослинного походження на формування структурних властивостей мас для нуги

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Воєвудська Ю. З. Вплив протеїнів рослинного походження на формування структурних властивостей мас для нуги / Ю. З. Воєвудська, Л. І. Янчикова, І. Р. Садченко ; наук. кер. В. Ю. Толстих // Зб. наук. пр. молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2019. – С. 139–141 : рис. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
протеїни рослинного походження, формування мас для нуги, нуга
Бібліографічний опис