Технологічна експертиза виробництва м’ясної консервованої продукції в умовах м’ясопереробного підприємства «Allfein Feinkost GmbH & Co.KG»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Цапля Р. П. Технологічна експертиза виробництва м’ясної консервованої продукції в умовах м’ясопереробного підприємства «Allfein Feinkost GmbH & Co.KG» / Р. П. Цапля ; наук. кер. С. П. Решта // Зб. наук. пр. молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2019. – С. 129–131. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
технологічна експертиза, виробництво м’ясної продукції, м’ясна консервована продукція, м’ясопереробне підприємство
Бібліографічний опис