Охорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 1 – Охорона праці в галузі)

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Навчальний посібник «Охорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 1 – Охорона праці в галузі)» призначено для ознайомлення майбутніх спеціалістів з основними міжнародними і вітчизняними законодавчими та нормативно-правовими актами в галузі охорони праці, які є чинними на підприємствах, в установах та організаціях України на сьогоднішній день та допомогти сформувати уміння у вирішенні питань охорони праці на робочих місцях. Навчальний посібник розроблено згідно з робочою навчальною програмою дисципліни «Охорона праці та цивільний захист в галузі» для студентів спеціальності181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання.
Опис
Охорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 1 - Охорона праці в галузі) : навч. посіб. / О. О. Фесенко, В. М. Лисюк, О. М. Мирошніченко та ін. ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — Одеса, 2020. — Електрон. текст. дані: 129 с.
Ключові слова
охорона праці в галузі, міжнародні норми, законодавча база, державний нагляд, громадський контроль, система управління охороною праці, нещасні випадки, професійні захворювання, аварії на виробництві, соціальне страхування
Бібліографічний опис