Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса
Вантажиться...
Дата
2015
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто можливий шлях для інтенсифікації процесу соління в розсолі на основі електроактивованої води.
Опис
Віннікова, Л.Г. Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса / Л.Г. Віннікова, К.В. Пронькіна // Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доп. Міжнар. наук.-техн. конф., Тернопіль, 8-9 жовт. 2015 р. / Терноп. нац. техн. ун-т ім. Івана Пулюя. – Тернопіль, 2015. – С. 102: рис.
Ключові слова
соління м’яса, проникність солі, електроактивована вода