Посилення самостійної роботи в курсі «Технологія консервної галузі»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Верхівкер Я. Г. Посилення самостійної роботи в курсі «Технологія консервної галузі» / Я. Г. Верхівкер, Т. І. Нікітчіна, О. М. Мирошніченко // Забезпечення якості вищої освіти : зб. матеріалів ІІ Всеукр. наук.-метод. конф., Одеса, 08–10 квіт. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова) та ін. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 393–395.
Ключові слова
самостійна робота, технологія консервної галузі
Бібліографічний опис