Кисломолочний десерт «Мартишка»: особливості технології та показники якості

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено кисломолочний десерт з контрольованим хімічним складом для забезпечення дитячої групи та досліджено показники його харчової, біологічної та енергетичної цінності. Технологію десерту було максимально адаптовано для виробництва в закладах ресторанного господарства.
Опис
Дзюба, Н.А. Кисломолочний десерт «Мартишка»: особливості технології та показники якості / Н.А. Дзюба, О.В. Землякова, О.А. Кругляк // Наука і молодь в ХХІ сторіччі: зб. тез доп. Міжнар. молодіж. наук.-практ. Інтернет-конф., Полтава, 1-2 груд. 2015 р. / Полтав. ун-т економіки і торгівлі. – Полтава, 2015. – Ч. 2. – С. 396-399: табл.
Ключові слова
дієтичні добавки, кисломолочний десерт, технологія десерту
Бібліографічний опис