Десертні вироби як продукти лікувально-оздоровчого призначення

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Десертні вироби, які виготовляються в закладах ресторанного господарства та супермаркетах, можна охарактеризувати як висококалорійні продукти, що містять значну кількість жирів, цукрів та вуглеводів. Для значної категорії споживачів, які страждають певними хронічними захворюваннями, споживання таких виробів є не бажаним.
Опис
Щирська О.В. Десертні вироби як продукти лікувально-оздоровчого призначення / О.В. Щирська ; наук. кер. М.М. Калакура // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій; гол. ред. Б.В. Єгоров, заст. гол. ред. Л.В. Капрельянц, Н.М. Поварова, відп. ред. Г.М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2016. – с. 235.
Ключові слова
десертні вироби, використання продуктів бджільництва, продукти лікувально-оздоровчого призначення
Бібліографічний опис