Пастила дієтичного призначення
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені досліди дають можливість розробити технологію пастили дієтичного призначення на основі сахарози, фруктози та розширити асортимент пастили.
Опис
Луценко І.С. Пастила дієтичного призначення / І.С. Луценко ; наук. кер. А.М. Дорохович // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій; гол. ред. Б.В. Єгоров, заст. гол. ред. Л.В. Капрельянц, Н.М. Поварова, відп. ред. Г.М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2016. – с. 208–209 : табл., рис.
Ключові слова
пастила, пастила дієтичного призначення, виробництво пастили, розробка технології пастили