Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва функціональних напоїв
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою досліджень є теоретичне та експериментальне обґрунтування доцільності використання вторинної плодово-ягідної дикорослої сировини, а саме: плодів шипшини, калини, горобини, терну та обліпихи у виробництві функціональних напоїв на основі яблучного соку.
Опис
Ануфрієнко А.В. Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва функціональних напоїв / А.В. Ануфрієнко ; наук. кер. Т.Ю. Суткович // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій; гол. ред. Б.В. Єгоров, заст. гол. ред. Л.В. Капрельянц, Н.М. Поварова, відп. ред. Г.М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2016. – с. 181–183 : – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
виробництво функціональних напоїв, нетрадиційна сировина, дикоросла сировина, ринок безалкогольних напоїв