Особливості підготовки здобувачів вищої освіти ступеня «Доктор філософії» в аспірантурі Одеської національної академії харчових технологій
Ескіз недоступний
Дата
2020
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Лівенцова О. О. Особливості підготовки здобувачів вищої освіти ступеня «Доктор філософії» в аспірантурі Одеської національної академії харчових технологій / О. О. Лівенцова, І. О. Павлова // Забезпечення якості вищої освіти : зб. матеріалів ІІ Всеукр. наук.-метод. конф., Одеса, 08–10 квіт. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова) та ін. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 229–231 : табл.
Ключові слова
здобувачі освіти, вища освіта, доктор філософії, аспірантура