Особливості підготовки здобувачів вищої освіти ступеня «Доктор філософії» в аспірантурі Одеської національної академії харчових технологій

Ескіз недоступний
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Лівенцова О. О. Особливості підготовки здобувачів вищої освіти ступеня «Доктор філософії» в аспірантурі Одеської національної академії харчових технологій / О. О. Лівенцова, І. О. Павлова // Забезпечення якості вищої освіти : зб. матеріалів ІІ Всеукр. наук.-метод. конф., Одеса, 08–10 квіт. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова) та ін. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 229–231 : табл.
Ключові слова
здобувачі освіти, вища освіта, доктор філософії, аспірантура
Бібліографічний опис