Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба з використанням продуктів переробки круп’яних культур

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження по визначенню впливу на якість житньо-пшеничного хліба часткової заміни пшеничного борошна вівсяними пластівцями.
Опис
Шевчук, Н.В. Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба з використанням продуктів переробки круп’яних культур / Н.В. Шевчук; наук. кер. Г.Ф. Пшенишнюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництвв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. і студ., Харків, 2 квіт. 2015 р. / ХДУХТ. – Харків, 2015. – Ч. 1. – С. 100.
Ключові слова
житньо-пшеничний хліб, функціональні хлібобулочні вироби, овес, вівсяні пластівці
Бібліографічний опис