Оптимізація самостійної роботи студентів як фактор становлення професійної компетенції майбутніх фахівців спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки молока»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2013
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Підвищення якості підготовки сучасних фахівців зі спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки молока» можливе тільки через своєчасне оновлення параметрів якості навчання. Традиційні форми самостійної роботи студентів, що зорієнтовані на розвиток пам’яті, а не на застосування знань у різних умовах, повинні сьогодні замінюватись на перспективні дослідницькі методи, які спрямовані на розвиток інтелекту сучасного студента, на здатність активного використання ним набутих знань і умінь.
Опис
Дідух, Н.А. Оптимізація самостійної роботи студентів як фактор становлення професійної компетенції майбутніх фахівців спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки молока» / Н.А. Дідух, І.А. Дюдіна // Сучасні тенденції викладання у вищій школі: інформаційні та інноваційні технології навчання : електрон. зб. тез. 44-ї наук.-метод. конф. викл. акад., Одеса, [10-11 квіт.] 2013 р. / ОНАХТ. – Одеса, 2013. - С. 108.
Ключові слова
самостійна робота студентів, оптимізація самостійної роботи, становлення професійної компетенції, майбутні фахівці
Бібліографічний опис