Удосконалення професійної підготовки студентів шляхом підвищення зацікавленості до самостійного опрацювання тем курсу «Нутриціологія»
Вантажиться...
Дата
2014
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Харчування є найбільш вагомим чинником, що забезпечує самопочуття здорової і хворої людини. У зв’язку з цим основи дієтології і нутриціології не можуть залишити будь кого байдужим. Студенти спеціальностей, підготовка яких здійснюється на кафедрі Технології ресторанного і оздоровчого харчування, повинні досконало засвоїти концепцію харчування, вміти скорегувати раціон для профілактики аліментарних порушень.
Опис
Тележенко, Л.М. Удосконалення професійної підготовки студентів шляхом підвищення зацікавленості до самостійного опрацювання тем курсу «Нутриціологія» / Л.М. Тележенко, В.В. Атанасова // Роль комплексного дипломного проектування у підвищенні якості підготовки фахівців: електрон. зб. тез 45-ї наук.-метод. конф. виклад. акад., Одеса, 9 - 10 квіт. 2014 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – О., 2014. - С. 23 - 24.
Ключові слова
професійна підготовка студентів, самостійна робота, організація самостійної роботи, нутриціологія