Дикорослі ягоди як альтернатива створення харчових продуктів у ресторанній індустрії

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дикорослі плоди широко використовуються населенням як в свіжому, так і в переробленому вигляді. Більшість з них має лікувальні властивості і здавна застосовується в народній медицині. Багато дикорослих рослини є одночасно харчовими і лікувальними продуктами.
Опис
Скіданова В.С. Дикорослі ягоди як альтернатива створення харчових продуктів у ресторанній індустрії / В.С. Скіданова ; наук. кер. Р.М. Водяна // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій; гол. ред. Б.В. Єгоров, заст. гол. ред. Л.В. Капрельянц, Н.М. Поварова, відп. ред. Г.М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2016. – с. 32–34 : – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
дикорослі ягоди, ресторанна індустрія, створення харчових продуктів, напівфабрикати
Бібліографічний опис