Переваги комбінованого купажування рослинних олій
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Аналіз наявної науково-технічної інформації показав, що удосконалення фізико-хімічних і технологічних критеріїв отримання комбінованих купажів з рослинних олій з оптимальним співвідношенням насичених, мононенасичених та поліненасичених жирних кислот і підвищеною стійкістю їх до окиснювального псування є актуальним.
Опис
Радіо М.І. Переваги комбінованого купажування рослинних олій / М.І. Радіо ; наук. кер. Є.О. Котляр, О.А. Топчій, І.Г. Радзієвська // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій; гол. ред. Б.В. Єгоров, заст. гол. ред. Л.В. Капрельянц, Н.М. Поварова, відп. ред. Г.М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2016. – с. 30–32 : – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
рослинні олії, купажування рослинних олій, комбіноване купажування, переваги комбінованого купажування