Зміна мікрофлори зернової сировини під час сушіння і зберігання

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи було вивчення впливу різних видів сушіння з використанням додаткових технологічних прийомів на мікробіологічні показники зернової маси.
Опис
Ольховська Є.О. Зміна мікрофлори зернової сировини під час сушіння і зберігання / Є.О. Ольховська, В.В. Підопригора, Г.О. Полоз ; наук. кер. О.І. Данилова // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій; гол. ред. Б.В. Єгоров, заст. гол. ред. Л.В. Капрельянц, Н.М. Поварова, відп. ред. Г.М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2016. – с. 28–30 : табл. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
зерно, зернова сировина, мікрофлора зернової сировини, зберігання зерна, сушіння зерна
Бібліографічний опис