134528 Композиція інгредієнтів для приготування десертної страви

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлено задачу створити композицію інгредієнтів для приготування раніше невідомої десертної страви, яка має імуномоделюючу та антиоксидантну властивості, а також оригінальні органолептичні показники (вигляд, смак тощо).
Опис
Пат. на корисну модель 134528 Україна, МПК A23G 3/36 (2006.01), A21D 13/10 (2017.01), A21D 13/80 (2017.01). Композиція інгредієнтів для приготування десертної страви / Біленька І. Р., Митрофанова К. Ю. ; власник Одес. нац. акад харч. технологій. - № u201811956 ; заявл. 03.12.2018 ; опубл. 27.05.2019, Бюл. № 10.
Ключові слова
десертні страви, приготування десертних страв, імуномоделюючі властивості, антиоксидантні властивості, органолептичні показники
Бібліографічний опис