132792 Композиція інгредієнтів для приготування виробів пониженої вологості "Хрустка насолода"

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для приготування виробів пониженої вологості, в якій шляхом введення нових компонентів, заміни підсолоджувача та жирового компоненту одержують продукт, придатний для діабетичного харчування, з покращеними фізико-хімічними показниками, зниженою енергетичною цінністю та глікемічним індексом.
Опис
Пат. на корисну модель 132792 Україна, МПК A21D 13/02 (2006.01), A21D 13/04 (2017.01), A21D 13/06 (2017.01). Композиція інгредієнтів для приготування виробів пониженої вологості "Хрустка насолода" / Соколова Н. Ю., Головняк В. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201809838 ; заявл. 02.10.2018 ; опубл. 11.03.2019, Бюл. № 5.
Ключові слова
вироби пониженої вологості, "Хрустка насолода", діабетичне харчування, фізико-хімічні показники, енергетична цінність, глікемічний індекс
Бібліографічний опис