132738 Композиція інгредієнтів для виробництва м'яких вафель

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для виробництва м'яких вафель, в якій, шляхом заміни пшеничного борошна на цільнозмелене борошно із чорнозерної м'якої пшениці, забезпечується можливість отримання виробів з високими якісними характеристиками та підвищеною харчовою цінністю.
Опис
Пат. на корисну модель 132738 Україна, МПК A21D 13/45(2017.01), A21D 13/06 (2017.01). Композиція інгредієнтів для виробництва м'яких вафель / Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко К. В., Пожиткова Л. Г., Фатєєва А. С. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201809432 ; заявл. 18.09.2018 ; опубл. 11.03.2019, Бюл. № 5.
Ключові слова
виробництво вафель, м'які вафлі, чорнозерна м'яка пшениця, цільнозмелене борошно, харчова цінність
Бібліографічний опис