Сучасні методи оцінки хлібопекарських властивостей борошна

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено хлібопекарські властивості 5 зразків борошна вищого сорту з мереж роздрібної торгівлі різних виробників Південного регіону з Миколаївської, Одеської і Херсонської областей.
Опис
Жигунов, Д. О. Сучасні методи оцінки хлібопекарських властивостей борошна / Д. О. Жигунов, В. П. Ковальова // Якість і безпека харчових продуктів : зб. тез. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 16–17 листоп. 2017 р. / Нац. ун-т харч. технологій. – Київ, 2017. – С. 275–276 : рис. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
хлібопекарські властивості борошна, методи оцінки, Індекс ВПЗ, Індекс Замісу, Ігдекс Глютен+, Індекс В'язкості, Індекс Амілази, Індекс Ретроградації
Бібліографічний опис