Наукова робота як фактор забезпечення якісної теоретичної та практичної підготовки студентів
Вантажиться...
Дата
2014
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сучасні тенденції підготовки висококваліфікованих фахівців, які диктують зміни в зовнішньому середовищі функціонування підприємств харчової та зернопереробної галузі, забезпечення їх ефективної діяльності та конкурентоспроможності, потребує удосконалення методів підготовки випускників, зокрема використання різних методів дослідження, вивчення новітніх технологій виробництва і реалізації продукції та управління підприємством, що неможливе без використання сучасних досягнень науки. Таким фактором формування професійних компетенцій випускників є науково-дослідна робота викладачів та студентів.
Опис
Купріна, Н.М. Наукова робота як фактор забезпечення якісної теоретичної та практичної підготовки студентів / Н.М. Купріна // Роль комплексного дипломного проектування у підвищенні якості підготовки фахівців: електрон. зб. тез 45-ї наук.-метод. конф. виклад. акад., Одеса, 9 - 10 квіт. 2014 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій. – О., 2014. - С. 17 - 18.
Ключові слова
наукова робота, практична підготовка студентів, теоретична підготовка студентів, забезпечення якісної підготовки студентів