Використання стевіозиду під час виробництва морозива для діабетиків
Вантажиться...
Дата
2015
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано технологію морозива, у якій, як замінник цукру, використовується низькокалорійна підсоложувальна речовина рослинного походження - стевіозид, який отримують із листя стевії.
Опис
Шарахматова, Т.Є. Використання стевіозиду під час виробництва морозива для діабетиків / Т.Є. Шарахматова, І.М. Янч // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків, 8-11 верес. 2015 р. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2015. – С. 333-334.
Ключові слова
цукровий діабет, діабетичні продукти, морозиво