Шляхи підвищення ефективності виробництва вівсяних круп
Вантажиться...
Дата
2014
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження голозерних сортів вівса, метою яких є розробка технологій їх підготовки та переробки в крупи та круп`яні продукти.
Опис
Кустов, І.О. Шляхи підвищення ефективності виробництва вівсяних круп / І.О. Кустов; наук. кер. С.М. Соц // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. і студ., Харків, 26 берез. 2014 р.: у 2-х ч. Ч.1 / ХДУХТ. – Харків, 2014. – С. 121.
Ключові слова
голозерні сорти вівса, вівсяні крупи, переробка вівса