Дослідження ферментативної деструкції твердих відходів виноробства

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній роботі дослідили параметри та перебіг процесів ферментативної деструкції відходів виноробства, зокрема, виноградних вичавок, для удосконалення процесу їх утилізації та створення оптимально збалансованої кормової добавки.
Опис
Крусір Г. В. Дослідження ферментативної деструкції твердих відходів виноробства / Г. В. Крусір, О. А. Сагдєєва // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 301–303 : рис. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
ферментативна деструкція, тверді відходи, відходи виноробства, вичавки винограду
Бібліографічний опис