Вимоги до маркування харчових продуктів в умовах глобалізаціїї економіки

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Особливої актуальності набуває питання вивчення нових законодавчих постанов для достовірної оцінки маркування харчових продуктів. Метою роботи було проаналізувати зміни у законодавчій базі щодо нових вимоги маркування харчових товарів.
Опис
Крупицька Л. О. Вимоги до маркування харчових продуктів в умовах глобалізаціїї економіки / Л. О. Крупицька, В. А. Луцькова // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 152–154. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
маркування продуктів, харчові продукти, глобалізація економіки
Бібліографічний опис