Біотехнологічна переробка пшеничних висівок

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджені процеси комплексної ферментативної обробки пшеничних висівок, та можливість вирощування пробіотичних мікроорганізмів на продуктах ферментолізу, з подальшим створенням функціональних харчових інгредієнтів.
Опис
Капрельянц Л. В. Біотехнологічна переробка пшеничних висівок / Л. В. Капрельянц, М. Г. Бужилов // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 67–69 : рис.
Ключові слова
переробка висівок, пшеничні висівки, біотехнологія
Бібліографічний опис