Інструменти стратегічного управління підприємствами готельної галузі
Вантажиться...
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Найпершим обов’язком керівника підприємства є вміння передбачити можливість появи проблемних ситуацій, які негативно вплинуть на роботу і розвиток його підприємства, і мати напоготові заздалегідь спроектований механізм їх розв’язання, аби уникнути збитків за допомогою наявних ресурсів і можливостей. У зв'язку з цим, вважається доцільним вивчення проблеми в області стратегічного управління розвитком підприємства.
Опис
Агеєва І. М. Інструменти стратегічного управління підприємствами готельної галузі / І. М. Агеєва, Є. М. Коренман, Ю. О. Мірковець // Зб. тез доп. 80-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 7–8 трав. 2020 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – С. 370–373. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
стратегічне управління, управління підприємствами, стратегічний аналіз, підприємства готельної галузі