Технологія виробництва хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів, збагачених екстрактом шипшини
Вантажиться...
Дата
2014
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджується технологія відкладеного випікання.
Опис
Солоницька, І.В. Технологія виробництва хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів, збагачених екстрактом шипшини / І.В. Солоницька, Г.Ф. Пшенишнюк // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості: прогр. і матеріали Міжнар. наук. конф., присвяч. 130-річчю Нац. ун-ту харч. технологій, Київ, 13-17 жовт. 2014 р. – Київ, 2014. – С. 191, 510-511. – Бібліогр.: 9 назв.
Ключові слова
хлібобулочні вироби, заморожені напівфабрикати, екстракт шипшини, подовження свіжості