Використання плодових фітодобавок у хлібопеченні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження технологічних властивостей плодів фітодобавок шипшини, глоду, черноплідної горобини. Використовуючи водні екстракти цих фітодобавок, було визначено їх вплив на хлібопекарські властивості борошна, підйомну силу дріжджів, реологічні властивості тіста та якість готових виробів.
Опис
Кожевнікова, В.О. Використання плодових фітодобавок у хлібопеченні / В.О. Кожевнікова, Г.М. Гардаушенко; наук. кер. Т.Є. Лебеденко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. і студ., Харків, 26 берез. 2014 р.: у 2-х ч. Ч.1 / ХДУХТ. – Харків, 2014. – С. 66.
Ключові слова
шипшина, глід, чорноплідна горобина, фітодобавки, хлібопечення
Бібліографічний опис