Особливості кисломолочного десерту пінної структури з використанням глютину

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою даної наукової роботи є розробка технологiї кисломолочного десерту пiнної структури.
Опис
Дзюба Н. А. Особливості кисломолочного десерту пінної структури з використанням глютину / Н. А. Дзюба, М. М. Молодан // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів VІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 10-11 листоп. 2015 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2015. – С. 153–154.
Ключові слова
кисломолочний десерт, десерт пінної структури, глютин
Бібліографічний опис