Роль дріжджів у виробництві різних груп харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дрiжджi були першими мiкроорганiзмами, якi людство почало використовувати для задоволення своїх потреб. Основною властивiстю дрiжджiв, яка завжди приваблю­вала людину - це здатнiсть до утворення доволi великої кiлькостi спирту з цукру.
Опис
Чуб С. А. Роль дріжджів у виробництві різних груп харчових продуктів / С. А. Чуб ; наук. кер. І. В. Мельник // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів VІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 10-11 листоп. 2015 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2015. – С. 281–282.
Ключові слова
дріжджі, виробництво харчових продуктів
Бібліографічний опис