Вплив борошна розторопші на якість пшеничного хліба

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведенi дослiдження показали доцiльнiсть використання борошна розторопшi при виробництвi хлiбобулочних виробiв для вдосконалення структури їx асортименту та створення продукцiї лiкувально-профiлактичного й оздоровчого призначення.
Опис
Тортіка Н. М. Вплив борошна розторопші на якість пшеничного хліба / Н. М. Тортіка, О. О. Оліщук ; наук. кер. О. В. Макарова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів VII Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 4 - 5 листоп. 2014 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; Пром.-торгов. компанія Шабо. – О., 2014. – С. 116–117.
Ключові слова
борошно розторопші, розторопша, якість пшеничного хліба
Бібліографічний опис