Особливості технічного кондиціювання при зберіганні плодоовочевої продукції

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Плодоовочева продукція як джерело необхідних для здоров’я населення складових не замінима і у багатьох країнах світу, служить основою повноцінного харчування населення. Потенціальні можливості України для виробництва цієї продукції – родюча земля, відповідні природні умови – дозволяють забезпечити потребу населення нашої країни. Нині цьому перешкоджають великі втрати вже вирощеного врожаю при зберіганні.
Опис
Мотичко А. В. Особливості технічного кондиціювання при зберіганні плодоовочевої продукції / А. В. Мотичко, С. С. Райнов ; наук. кер. Н. В. Жихарєва // Стан, досягнення і перспективи холодильної техніки і технології: зб. тез доп. Всеукр. наук.-техн. конф. молодих вчених, аспірантів та студентів, Одеса, 24 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій, ННІ холоду, кріотехнологій та екоенергетики ім. В. С. Мартиновського. – Одеса, 2017. – С. 55–56. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
технічне кондиціювання, зберігання плодоовочевої продукції
Бібліографічний опис