М'який сичужний сир з пробіотичними властивостями

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На кафедрi технологiї молока, жирiв i парфумерно-косметичних засобiв розроб­лена технологiя виробництва м'якого сичужного сиру з пробiотичними властивостями, яка може бути використана на пiдприємствах молочної промисловостi України.
Опис
Скрипніченко Д. М. М'який сичужний сир з пробіотичними властивостями / Д. М. Скрипніченко ; наук. кер. Н. А. Ткаченко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів VII Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен. та студ. з міжнар. участю, Одеса, 4 - 5 листоп. 2014 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; Пром.-торгов. компанія Шабо. – О., 2014. – С. 155–156.
Ключові слова
м'який сичужний сир, сир з пробіотичними властивостями, функціональний продукт
Бібліографічний опис