Розробка технології йодовмістого щербету з фейхоа
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розробка технології йодовмісного десерту, яка виключає теплову обробку плодової сировини дозволяє максимально зберегти цінні біологічно-активні речовини в страві. А така незвичайно смачна та рідкісна рослинна сировина як фейхоа зробить цю солодку страву популярною серед споживачів.
Опис
Сивун А. І. Розробка технології йодовмістого щербету з фейхоа / А. І. Сивун ; наук. кер. І. М. Калугіна, Ю. Г. Калугіна // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій; гол. ред. Б. В. Єгоров, заст. гол. ред. Н. М. Поварова, відп. ред. Г. М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2017. – с. 156–157 : – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
технологія йодовмісного десерту, йодовмісний щербет, щербет з фейхоа, щербет, фейхоа