Удосконалення технології виробництва нуги з рослинними протеїновими добавками

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наразі велику увагу звертають на рослинні протеїни. Рослинний раціон, що містить повноцінний білок в потрібній кількості, може бути створений на основі використання харчових продуктів, здобутих із різних джерел. Цінними з погляду фізіології харчування є конопляний та соєвий протеїни.
Опис
Воєвудська Ю. З. Удосконалення технології виробництва нуги з рослинними протеїновими добавками / Ю. З. Воєвудська, Л. І. Янчикова, І. Р. Садченко ; наук. кер. В. Ю. Толстих // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХIІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 03–05 жовт. 2019 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. О. М. Кананихіна. – Одеса : ФОП Бондаренко М. О., 2019. – С. 93–95 : рис. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
кондитерські піни, нуга, рослинні протеїнові добавки, білок
Бібліографічний опис