Розробка технології водопідготовки для цеху виготовлення безалкогольних напоїв на підприємстві «ТОВ Кривоозерська ХСФ»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Асортимент безалкогольної продукції – як на світовому ринку, так і в Україні, постійно розширюється, в основному – за рахунок використання нових, нетрадиційних видів сировини, а також різних харчових добавок, що додають напоям бажаного смаку, кольору, зовнішнього вигляду та підвищують їх стійкість. За останні роки асортимент і виробництво безалкогольних напоїв в Україні значно виросли.
Опис
Гончар А. М. Розробка технології водопідготовки для цеху виготовлення безалкогольних напоїв на підприємстві «ТОВ Кривоозерська ХСФ» / А. М. Гончар ; О. М. Берегова // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Одес. нац. акад. харч. технологій; гол. ред. Б. В. Єгоров, заст. гол. ред. Н. М. Поварова, відп. ред. Г. М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2017. – с. 142–143.
Ключові слова
асортимент безалкогольної продукції, безалкогольні напої, виготовлення безалкогольних напоїв, технології безалкогольних напоїв
Бібліографічний опис